Groep 7/8

Zien we jou straks ook op het Leerpark?

Zit je nu in groep 7 of 8 en heb je interesse in onze school? Je bent van harte welkom! Op onze school kent bijna iedereen elkaar. Met veel persoonlijke aandacht zorgen wij er samen met jou voor dat je het beste uit jezelf haalt. We besteden veel aandacht aan praktijkvakken. Op onze school krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen. Samen met je mentor en docenten ga jij op zoek naar jouw niveau en jouw talenten. Een veilige omgeving waarin je met plezier naar school gaat, dat vinden wij belangrijk!

De brugklas en de SPORT+ groep

Een nieuwe school, een klas vol nieuwe gezichten en veel nieuwe leraren. Beste een beetje spannend, maar wel heel erg leuk. Met elkaar doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je je snel bij ons thuis voelt. Al vanaf de brugklas krijg je niet alleen de theoretische vakken zoals Nederlands, Engels en wiskunde, maar ook praktijkvakken als social media, beeldende vorming, techniek en lichamelijke opvoeding. Dit maakt het onderwijs op het Leerpark bijzonder uitdagend! Daarnaast krijg je in de brugklas ook het vak ‘profiel oriëntatie’, je krijgt dan lessen uit alle vier de profielen van de bovenbouw. Hierdoor krijg je veel uren praktijk en weet je welk profiel straks het best bij jou past.

Ben jij de sportieveling die graag beweegt en sport? Lijkt een beroep als fitnesinstructeur of dansleraar je wat? Dan is de SPORT+ groep iets voor jou.

Kom je met ons kennismaken?

Elk jaar kun je op onze school kennismakingslessen volgen om de sfeer te proeven en kennis te maken met onze leerlingen, vakken en docenten. Verder kan je natuurljik in januari onze open dag bezoeken. Uiteraard mag je ons ook altijd bellen of mailen als je vragen hebt.

Begeleiding

Je mentor houdt jouw vorderingen in de gaten maar ook of het met jou goed gaat op school. 1x per week is er een mentoruur. Als je ondersteuning nodig hebt bekijken wij welke specialisten je daarbij kunnen helpen.

Extra's

Op het Leerpark vinden we het belangrijk dat je met plezier naar school gaat en dat je voldoende wordt uitgedaagd. We organiseren allerlei excursies en projecten. De eerste lesweek starten wij met introductiedagen waardoor je elkaar gelijk beter leert kennen. Eén keer per jaar gaat de hele school LOS: twee dagen lang gaan de boeken aan de kant en volgen we leuke workshops. Je kunt kiezen uit diverse workshops. Wil jij boksen, kleding ontwerpen, een henna tattoo maken of bijvoorbeeld meer over China leren? Dat kan!